In Geerpark woon je midden in de natuur. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het Laarzenpad, zoeken beestjes in de Waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, gemaakt van mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig elektrisch en gebouwd voor de toekomst. Voorzieningen zijn dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek.

De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Klinkt als een droom? Dat is het ook. Een droom die nu realiseerbaar is.


Binnenkort in verkoop!

De nieuwste deelproject in Geerpark heet ‘Goede Morgen’. De naam refereert aan Morgen I en Morgen II, en aan het het bijzondere duurzame karakter van de 205 nul-op-de-meterwoningen. Ruim de helft van de woningen heeft uitzicht op het water. Een ander deel ligt fraai aan het park. Op de nieuwe website van Goede Morgen vind je meer informatie over de 134 koopwoningen: www.goedemorgengeerpark.nl